Jornada Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana

El passat 4 de novembre, el Servei de Normalització Lingüística juntament amb el Consorci Serra de Tramuntana va dur a terme la Jornada de formació Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana.

Aquesta Jornada s’emmarca dins el programa Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana que s’inicià el curs 2016-2017. La jornada formativa anava dirigida als tretze centres que participen al programa per primera vegada aquest curs 2022-2023.

Al voltant de 70 docents de diferents etapes educatives gaudiren d’una visita al Centre d’Interpretació Serra de Tramuntana que es troba a Raixa, així com d’una ponència sobre metodologia APS i per acabar la mostra de les experiències dels centres IES Port d’Alcúdia i CEIP Ses Bassetes, com a centres amb una llarga trajectòria dins el programa.