La distància i el temps que ens separa als municipis de Tramuntana

Dins el marc de treball de l’APS una de les tasques que hem fet amb els alumnes de 4rt ESO és calcular la distància i el temps que ens separa entre el nostre IES i la Serra de Tramuntana, d’aquesta forma ens ha ajudat a localitzar-nos dins l’espai de l’illa. Abans de fer la sortida a Binifaldó, la qual teniem prevista juntament amb biologia, dia 10 d ́abril de 2018, els alumnes de 4t ESO, amb l’ajuda dels seus dispositius mòbils o amb l’ordinador de l’aula, varen calcular el temps i la distància que hi ha entre el nostre institut dels diferents municipis formen la Serra de Tramuntana. Aquesta activitat se suma al projecte final que serà la presentació de la Serra als alumnes que vindran l’any que ve a cursar 1er d’ESo.

Salvador Pinya, IES Felanitx