APS Serra de Tramuntana

Enguany el col·legi San José de la Montaña ha participat en el projecte APS Serra de Tramuntana.  Els alumnes han pogut gaudir d’aquest patrimoni cultural que tots els mallorquins i mallorquines haurien d’apreciar i conèixer. Han après els coneixements més importants de Serra com: Els autors literaris que es varen inspirar en ella per  crear les seves obres, quina fauna i flora és característica de la serra, els elements arquitectònics  que podem trbar com les possessions, talaies, cases de neu  o marjades.

Però no tot ha estat fer feina, també hem gaudit d’ella i ens hem divertit en ella. Hem disfrutat d’una estada a Son Amer (LLuc), mindfullness a la natura, joc cooperatius al bosc i reproduccions artístiques.

Tot això s’ha transmès a la resta del companys  mitjançant  exposicions, murals, triptics i tot ha quedat recollit amb una pàgina  web.

Ángel Fresneda. Col·legi San José de la Montaña