Concert ApS alumnes 1r ESO a la residència Bell Entorn de Sóller.

Els alumnes de primer d’ESO, i alumnes de l’optativa de música de 2n i 3r de l’institut Guillem Colom Casasnoves, juntament amb la seva professora de música Maria Antònia Soler, van oferir el passat dia 16 d’abril un concert als residents de la Residència Bell Entorn de Sóller.

Els alumnes es van apropar a les persones majors, i els van acompanyar durant una hora i mitja. Van compartir amb ells una sèrie de fragments musicals alternant diferents instruments, i algunes cançons destacades com Vois sûr ton chemin, No tardis Jack, La Balanguera, L’hora dels Adéus, entre d’altres.

Va ser un event carregat de moltes emocions, una experiència que cal repetir, i que queda marcada a la nostra agenda.

IES GUILLEM COLOM CASASNOVAS.

Alumnes 1r ESO, 2n i 3r ESO (optativa de música).

Maria Antònia Soler Genestra.