Descobrim la Serra!

Video Resum de la sortida a Lluc per descobrir la Serra de Tramuntana

Durant el mes de setembre, els professors programam les sortides i excursions que volem dur a terme amb els alumnes al llarg de tot el curs escolar.

Planificàrem una excursió a Lluc pel mes de gener; encertàrem; un sol radiant va ser el nostre company durant tota la jornada.

Partírem quasi dues-centes persones entre alumnes del cicle final d’Educació Primària i mestres. Una vegada arribats  i després de berenar per agafar forces, ens separàrem en tres grups: els nins de quart anaren a descobrir “Els Misteris; els de cinquè pujàrem al “Camell” i el darrer grup arribà fins a “La cometa dels morts”.

Mentre tenien lloc aquestes pujades i caminades per la muntanya, hi va haver un grup de mestres que s’encarregà de preparar un bon foc per poder torrar. Quan els excursionistes tornaren ja va ser hora de dinar i vàrem poder menjar unes saboroses hamburgueses.
Gaudírem de la natura en aquest emblemàtic i privilegiat paratge que tenim a Mallorca com és la Serra de Tramuntana.