Cloenda APS a IES Esporles

Els alumnes de 3r d’ESO el passat dimecres dia 28 de març varen realitzar la cloenda del seu projecte  APS Tramuntana organitzant una exposició d’escultures i unes presentacions amb col·loquis. A través d’aquestes activitats ens varen donar a conèixer a tota la resta de l’alumnat i del professorat de l’IES el seu projecte i les tasques duites a terme.

Aquestes activitats es realitzaren a la sala de plens i a la sala d’exposicions del nostre ajuntament d’Esporles, on durant tot el matí els diferents cursos varen anar passant per aquestes aules. I en el cas de l’exposició va quedar oberta a altres visitants.

L’exposició d’escultures ens va permetre gaudir d’obres realitzades amb els residus recollits a la neteja de les platges. Durant la visita els alumnes ens explicaven el seu procés de motivació i d’elaboració al mateix temps que responien a les nostres possibles preguntes. En acabar els visitants participaven emplenant una enquesta en la qual elegíem l’escultura que més ens havia agradat.

A l’altra part de la visita ens explicaren el seu projecte a través d’unes presentacions en les quals es treballaven qüestions com els residus i la seva problemàtica, la importància de la reutilització, el reciclatge i la reeducació, els residus i el canvi climàtic … En acabar la seva exposició s’establiren petit debats que ens permeteren compartir vivències.

Pensam que aquesta ha estat una bona manera d’implicar al nostra alumnat en la identificació d’una  problemàtica del nostre entorn més proper i de la seva difusió a la resta de la comunitat educativa. Enhorabona per la vostra feina!