A l’escola de Valldemossa

El dia 26 d’abril els alumnes de 3r C anaren al CEIP Nicolau Calafat de Valldemossa per exposar els treballs realitzats al projecte d’Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana.

Els alumnes es varen organitzar en diferents grups i cada grup s’encarregà de presentar a un nivell diferent el material que havien preparat.

A primer, segon, tercer i quart de primària varen organitzar un joc de reciclatge per ensenyar als al·lots a quin contenidor  han de dipositar cada tipus de residu.

A continuació, visitaren les classes de  tercer, quart, cinquè i sisè de primària,  on  dos grups dels nostres alumnes mostraren les seves presentacions sobre els problemes mediambientals que provoca la contaminació dels mars i oceans, així com també la contaminació atmosfèrica. També, mostraren als alumnes de l’escola que poden fer per intentar millorar aquesta situació problemàtica.

Finalment, l’últim grup de 3r d’ESO va aprofitar per repartir el tríptic que havia dissenyat sobre els problemes mediambientals que pateix el nostre litoral.