Sortida de l’IES Felanitx a la Serra de Tramuntana

Dia 2 de maig l’alumnat de l’Ies Felanitx va fer una sortida a la Serra de Tramuntana, aquesta sortida forma part d’un projecte que du a terme el centre on l’objectiu principal és apropar la Serra a als nostres alumnes, d’aquesta manera es pretén que l’alumnat recorri una gran part de la Serra de Tramuntana al llarg de les seves etapes educatives. Així, els de primer d’ESO varen recórrer la ruta que va de Pollença a Lluc, els de segon d’ESO la ruta que va de Cúber a Sóller, els de tercer d’ESO la ruta que va de Lluc a Cúber, els de quart d’ESO la ruta de Valldemossa a Deià, i els de primer de Batxillerat van pujar al Puig Tomir. Ja fa quatre anys que tenim aquest projecte en marxa i la veritat que començam a veure els fruits: conèixer, estimar, apreciar el nostre entorn i la Serra de Tramuntana.

Grup de treball de professors d’APS Tramuntana, IES Felanitx