Feim la serra nostra! Gaudint de la natura

Dimarts 5 de desembre, els alumnes de 3r d’ESO de l’IES S’Arenal i els seus professors/res del programa Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana vàrem anar d’excursió a fer la VOLTA DES GENERAL (de Banyalbufar a Es Port des Canonge). L’objectiu principal era recopilar informació per a la creació d’una pàgina web, però també era un dia per apropar-nos a la Serra, conèixer-la i aprendre’n moltes més coses sobre el seu paisatge cultural, de la seva flora i de la petjada humana que en té integrada.

El nostre servei va destinat a fer difusió de la importància de la conservació i protecció d’aquest meravellós entorn gràcies a la pàgina web. També hem col·laborat amb la neteja de la platja de Son Bunyola (Port d’Es Canonge) i amb la recollida de taps per ajudar a nins del nostre municipi que pateixen malalties. Vàrem gaudir d’un esplèndid dia en contacte amb la natura!

Cristina Rincón Otero i Glòria Tejero Reyes, IES S’Arenal