Acte de cloenda del programa APS Tramuntana curs 2016-2017

El passat 14 de juny va tenir lloc l’acte de cloenda del programa Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana realitzat al llarg del curs 2016-2017. En aquest acte, organitzat pel Servei de Formació del Professorat i el Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, hi participaren al voltant de 60 docents provinents de 20 centres educatius de Mallorca. També es comptà amb la presència de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, i del director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell.

Durant el transcurs d’aquest acte, que forma part de l’estructura de l’Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana, els docents pogueren gaudir a Miramar (Valldemossa) de dos itineraris guiats pel doctor José María Sevilla i Gaspar Valero, els quals feren especial incís en Ramon Llull i l’arxiduc Lluís Salvador. L’acte es va cloure al refugi de Can Boi (Deià), on els participants pogueren gaudir, per una part, d’una mostra de música tradicional a càrrec d’Imma Pastor i José Luis Sard, components del grup Xeremiers de Ciutat de Mallorca, i, de l’altra, de les explicacions que els oferiren sobre el sistema hidràulic com a part del patrimoni cultural, social i econòmic de la serra de Tramuntana.