La Serra en un tast

A l’escola de Fornalutx enguany hem estudiat la vegetació i la gastronomia de la Serra de Tramuntana. Per això hem fet sortides a Muleta, al barranc de Biniaraix, es Mas de Fornalutx…També anàrem al refugi de Son Amer on férem tallers d’oficis antics de la Serra. Al nostre hortet hem fet una activitat de sembra amb els padrins. Sembràrem faves i pastanagues. Després, anàrem a l’escoleta a ensenyar a sembrar als més petits. Per conèixer la gastronomia tradicional de la Serra hem fet tallers de cuina amb mares, cuineres del poble, i el grup de la 3a edat de Fornalutx. Hem fet coques de trempó, panades, robiols, crespells, confitura de taronja i coca d’albercoc. Per donar a conèixer les nostres receptes vàrem fer un tast a plaça i regalàrem receptaris fets nostres en 3 idiomes; català, castellà i anglès. Amb totes aquestes activitats ens ho hem passat molt bé!

Els nins i nines del CEIP Fornalutx