Estada al refugi de Son Amer

Els alumnes de 3r d’ESO de l’escola Sant Antoni Abat feren el passat 13 i 14 de Febrer l’estada al refugi de Son Amer. El primer dia practicaren senderisme fins l’àrea dels pixarells i de tornada feren una petita aturada al monestir de Lluc. El vespre jugaren a jocs i observaren els estels,treballant els mites que fan referència a les constel.lacions.
El següent dia, anaren al CEFOR ( Centre Forestal de les Illes Balears) a la finca de Menut. Allà visitaren el banc de llavors de les illes i feren una passejada, durant la qual els explicaren elements típics de la nostra Serra com el qanats, carboneres, passadores etc…Després emplanaren un dossier a mode d’activitat preparada pels professors.
Els obsequiaren amb plantes presents a la Tramuntana per cultivar-les als horts verticals de l’escola.
La valoració de la sortida va ser molt positiva, amb l’intenció de seguir en contacte amb el CEFOR per prestar servei quan ho necessitin.
Els alumnes gaudiren de l’estada al refugi i de tot l’entorn, sempre tenent cura.
Animau-vos!!​
Susana Mendieta, professora Sant Antoni Abat Son Ferriol